Publicerad: 1 december 2016

Vill du arrangera en nätverksdag på Offentliga Rummet?

Offentliga Rummet inleds med en nätverksdag där deltagare ges möjlighet att gå på djupet i utvalda frågor och nätverka om olika ämnen. Under nätverksdagen finns det plats för flera aktörer att arrangera sin egen dag.

Nätverksdagen genomförs den 30 maj på Quality Hotel i Sundsvall. Arrangören står för programmet under dagen medan Offentliga Rummet ordnar lokal, fika och lunch samt mingel på kvällen.

Två föreläsare går utan avgift på nätverksdagen och för övriga är kostnaden 950 kronor. Det kommer även finnas ett fördelaktigt paketpris för de deltagare som vill gå på alla konferensdagar. Passen pågår vanligtvis mellan klockan 10.30-16.30 med lunch 12.00-13.00 och fika vid 14.30, men tiderna kan anpassas.

Offentliga Rummet kommunicerar om nätverksdagarna via sin hemsida och sociala kanaler. Alla deltagare, inklusive arrangörer och föreläsare anmäler sig på Offentliga Rummets hemsida. Det finns även möjlighet att boka hotellrum och deltagande för alla konferensdagar.

Vill du arrangera en nätverksdag? Kontakta Per-Erik Nyström på Sveriges Kommuner och Landsting via per-erik.nystrom@skl.se eller 08-452 78 41.

Läs vidare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!