Publicerad: 11 maj 2017

Lyssna på URs förändringsresa

UR delar med sig av sin förändringsresa där företaget utnyttjat den kollektiva kompetensen i företaget för att landsätta en ny organisation.

Zoran Matic

Zoran Matic

Är du är nyfiken på hur man får en organisation att bryta avdelningsgränserna och börja arbeta gränsöverskridande med fokus på användaren? Missa inte seminariet där Zoran Matic berättar om URS förändringsresa. Han kommer bland annat berätta om vilka metoder som använts, vilka krav det ställs på ledarskapet och hur kan man arbeta med ständig utveckling.

Den största utmaningen är att skapa en trygghet och få medarbetarna att ha tillit till en process där vi utvecklar den nya organisationen i en riktning med ett tydligt mål om vad vi vill åstadkomma men utan att veta exakt hur alla delar ska fungera. Vi bygger organisationen tillsammans med medarbetarna för att hitta den bästa lösningen, säger Zoran Matic, innovationsledare på UR.

Seminariet ”Användarna kräver smartare och snabbare organisationer” äger rum på Quality Hotel i Sundsvall den 31 maj klockan 14.00-14:45.

Läs vidare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!